Vandrestrømper

Filtrer
Placering
Pris
Faldende orden
44 varer
150
Alle
Filtrer
Placering
Pris
Faldende orden
44 varer
150
Alle

COMODO Kvalitets Merino og Alpaca vandrestrømper/ vandresokker

- Når du ikke vil gå på kompromis med oplevelsen!
De fleste af os har prøvet det: At huske en vandretur for kolde eller våde fødder, gnavesår, giftigt lugtende fødder eller lignende. Når du bevæger dig udendørs, uanset om det er på den korte tur i skoven, eller den lange vandretur på Caminoen eller Hærvejen, forårs- eller efterårssysler i form af havearbejde, eller bare til hundetræning, så er det bare så ødelæggende for oplevelsen, hvis man fryser om fødderne, har strømper, der gnaver, eller hvis strømpesømmet generer. Mange har fokus på fodtøjet, men mindst lige så vigtigt er strømpen! Hvilket ved eftertanke giver meget god mening, da det er forbindelsen mellem din fod og fodtøjet.

- Ikke så meget pjat!
COMODO outdoor vandresokker er slidstærke high performance kvalitets vandrestrømper i merinould og alpacauld, vævet med højteknologi og erfaring. Vandrestrømperne er utroligt bløde, antibakterielle, lugtreducerende, fugtabsorberende/ transporterende, varmeregulerende, åndbare, hurtigttørrende – OG chokabsorberende. Derudover varmer strømperne selv i våd tilstand. Læs mere om dette længere ned på siden.

En alsidig vandrestrømpe
COMODO kvalitets Merino- og Alpaca hikerstrømpe har mange anvendelsesmuligheder, og kan ud over vandresokker, også anbefales som outdoorstrømpe til andre frilufts aktiviteter såsom havearbejdsstrømpe, hundetræningsstrømpe, håndværker arbejdsstrømpe, landarbejdsstrømpe eller bare som hyggestrømpe eller varme sokker.

COMODO vandrestrømpernes egenskaber

Bløde og komfortable kvalitets vandrestrømper
COMODO vandrestrømper kombinerer den sidste nye teknologi med Merino og Alpaca uld, der blandt andet er kendt for deres fantastiske blødhed, samt deres fugttransportende og antibakterielle egenskaber. Vandrestrømpen er gennemtænkt både udi blødhed, komfort og slidstyrke. Modsat nogle andre uldstrømper, kradser de overhovedet ikke. De bevarer formen, og har bløde søm og svejsninger.

Antibakterielle vandrestrømper
Der ligger en gennemtænkt teknologi bag COMODO vandrestrømpen. Den unikke sammensætning af Merino ulds og Alpaca ulds naturlige bakteriehæmmende egenskaber sammensat med 5% sølvioniseret mikrofibre resulterer i en 95% reduktion af bakterier.

Fugtabsorberende og fugttransporterende
Merino uld og Alpaca uldens naturlige fibre er geniale til dels at absorbere, men også transportere fugt væk fra fødderne– specielt hvis du også har fodtøj, der også kan transportere fugten væk.

Lugtreducerende effekt
Bakterier har svære kår, grundet kombinationen af fugtabsorbering og transportering samt den antibakterielle effekt af vandresokkens sammensætning. Når bakterierne holdes nede, dannes der væsentligt mindre smørsyre og andre lugtgener. Helt op til 92% lugtreducerende effekt.

High Performance
Uld i sig selv kan have lidt svært ved at holde formen, og kan i andre sammenhænge mangle lidt i slidstyrke. Men der ligger en gennemtænkt og testet teknologi bag COMODO vandrestrømperne. For det første er både Merino og Alpaca uld kendt for, ud over at være uhyre bløde og komfortable, at være slidstærke uldtyper. For det andet er vandresokkerne vævet med Drytex Comfort teknologi, som sikre meget høj slidstyrke, og i øvrigt høj åndbarhed. Vask efter vask. Vandretur efter vandretur.

Effektiv varme og temperatur balance – aldrig mere kolde eller svedige fødder!
Tit når vi tænker på uldtøj, tænker vi varmt tøj i kolde tider. Men faktisk kan man bruge uld hele året, hvis man vil. Merino og Alpaca uld især. Kombineret med vandrestrømpernes øvrige sammensætning er sokkerne varmeregulerende. Både når det er for varmt og for koldt. Det betyder, at når det bliver varmt for tæerne, transporterer vandrestrømpen varmen og fugten væk fra foden. COMODO vandrestrømperne virker isolerende og temperaturregulerende. Strømperne kan absorbere en hel del væske, og stadig føles varme og tørre.

Ikke flere slidsår eller vabler – i hvert fald ikke grundet vandrestrømpen!
Sammen med COMODO vandrestrømpens unikke sammensætning sørger en elastisk dobbeltvævning, at strømpen holdes på plads. Strømpen er tå- og hælforstærket, uden at være mindre blød eller behagelig. Bløde søm og svejsninger giver større komfort. Da vandrestrømpen samtidig også er fugtreducerende og varmeafbalancerende betyder det, at dine fødder får de optimale betingelser til at vandre uden gener. Det giver sig selv, at du selvfølgelig også skal være opmærksom på optimalt fodtøj, der passer til dine fødder. Strømpen kan ikke redde alt, men du når langt!

Chok absorberende vandrestrømper??
Merino uld og Alpaca uld har fantastiske egenskaber, både udi blødhed/komfort, varmeregulerende og antibakterielle egenskaber. Hvad de fleste ikke er klar over er, at ulden faktisk også er chokabsorberende. Hvis du nærstuderer Merinould eller Alpacauld under et mikroskop, vil du se, at ulden har en meget lille tykkelse og tilmed er kruset. Begge dele gør, at der er mere plads lidt luft mellem fibrene, som også giver en chokabsorberende effekt, og højere komfort. Bare ved at tage vandrestrømperne på, og gå rundt på et stue- eller på et køkkengulv, vil du opleve en forskel i det normale ”stød” der er op igennem foden og benet, når du går.

Hurtigttørrende vandrestrømper
Fordi merino uld og Alpaca uld dels virker fugtabsorberende og fugttransporterende, og grundet vævningens unikke teknologiske sammensætning, afgiver strømpen hurtigt fugt. Dette betyder at strømpen tørrer hurtigt. Både efter vask, men også når du er på tur, og hænger dem op til lidt luftning. Der er ikke noget værre, end at være på vandretur, og skulle stå i dilemmaet med at tage strømper på, der ikke er helt tørre, og måske dermed også er kolde – øv!

Miljørigtige vandrestrømper
Bare fordi vandrestrømper er miljørigtige, behøver man ikke gå på kompromis med kvaliteten – snarere tværtimod!

COMODO vandrestrømper er miljørigtige. Dels fordi ulden kommer fra pelsbærende dyr, som ”bruges” igen og igen. Ulden vokser tilbage på dyrene igen. Der er ikke behov for slagtning eller fældning. Derudover gør slidstyrken at strømperne har lang holdbarhedstid. Der er ikke noget ”brug og smid ud” over COMODO vandrestrømperne De taber hverken form eller funktion, og kan bruges igen og igen. Derudover behøver vandresokkerne praktisk taget heller ikke at blive vasket hele tiden, grundet de antibakterielle egenskaber.

COMODO vandrestrømper bliver i øvrigt produceret på et højteknologisk anlæg, hvor der er fokus på mindre spild, mindre vandforbrug og mindre energiforbrug. Der er ikke brugt skadelige kemikalier og farvestoffer, ligesom anlægget lever 100% op til europæiske standarder.

COMODO vandrestrømpens sammensætning

50% Merino uld
Den blødeste slidstærke ud fra Merino får. Merinoulds fibre har en meget lille tykkelse, og er kruset. Hvilket ud over blødhed også højner fugttransport og isoleringsværdi. Merinould er fra naturens side ekstra bakteriehæmmende, idet uldens indhold af lanolin hæmmer bakterievækst. Ulden kan bære ml. 30 – 40% vand, og stadig føles tør og varm. 

15% Alpaca uld
Alpaca uld er ekstremt blødt, og holder vand ude fra dets fibre. Dvs. uldens evne til at ånde og transportere fugt er ekstrem høj. Det betyder også, at ulden tørrer hurtigt. Alpaca uld indeholder ikke lanolin. Uldens bløde og naturlige fibre er elastiske, silkeagtige og slidstærke. Alpacauldfibre alene kan optage over 30% vand, uden at det føles fugtigt. 

15% Polyamid
Hvis Merino uld og Alpaca uld skulle være eneste indhold i strømpen, ville strømpen hurtigt blive uformelige og hurtigere slidt på udsatte steder. Polyamid sikrer at strømpen holder formen, og øger slidstyrken, så strømpen kan bruges igen og igen og… igen

10% Akryl
Akryl er med til at sikre formen, og er mere blødt, let og elastisk end polyamid.

5% Polypropylen
Polypropylen er velegnet til sportstøj, da fibrene ikke optager fugt, men transportere fugt og sved væk. Polypropylen har en lav vægtfylde og er i dette tilfælde ioniseret med sølv, som virker ekstra bakteriehæmmede.

5 % Elastan
Elastan tilsættes for at strømpen holdes på plads – under hele turen. Også efter vask.

Vaskeanvisning
COMODO vandrestrømper kan vaskes ved 30 grader, og skal ligge-tørre. Til gengæld tager de ikke så lang til om at tørre, hvilet er rart – også når de bare hænger til ”luftning” på tur.