Hils på teamet bag Comodo.dk

comodo logo

Comodo er en polsk virksomhed, der har været i drift siden 1996 og har dermed mange års erfaring med produktion af strømper og sokker. 

Gennem alle disse år har Comodo arbejdet på virksomhedens upåklagelige ry og dets kontinuerlige udvikling.

Comodo stræber altid efter at udvide sortimentet og konstant optimere kvaliteten af ​produkterne. 

Comodo's vigtigste produktion er sportsstrømper og tekniske strømper beregnet til forskellige sportsgrene med termoaktive og varmeisolerende egenskaber.

Comodo produktion Comodo produktion maskine

Comodo har en moderne maskinpark, der betjenes af et uddannet personale af professionelle medarbejdere. Den månedlige produktion spænder fra 100.000 til 200.000 par strømper om måneden, afhængigt af typen af ​​strømper og råvarer.

Til produktion bruges der råvarer, der opfylder strenge europæiske standarder for at sikre kundernes sikkerhed og den højeste kvalitet. Råvarer til produktion er Merinould, Alpacauld, Climayarn, Polycolon, Coolmax, Drytex, Siltex AG + Thermolite Dri-Release, Dryarn m.fl.

 

Comodo distribueres eksklusivt i Danmark af Shopgroup. Firmaet drives af ægteparret Signe og Christian Hansen.

Shopgroup distribuerer udelukkende kvalitetsbrands til det danske marked, for nuværende Comodo og Brubeck (www.brubeck.dk)

Vi vil altid gøre vores yderste for at du får en personlig og venlig betjening og forsøger gerne at imødekomme evt. behov du måtte have.